15 de nov. 2011

SORTIDA DE TARDOR

Divendres vam anar d'excursió al Parc dels Pinetons. Només arribar vam fer una gran rotllana entre els nens i nenes de P4 i P5 per organitzar grups de treball. Cada grup va triar un nom i vam anar a observar i a experimentar el bosc a la tardor. Vam recollir mostres que ara tenim al racó de la classe per continuar el treball iniciat. Després vam poder gaudir del joc lliure al parc i, en acabar, vam dinar tots junts abans de tornar a l'escola.

6 comentaris:

  1. Ja veiem que us agrada molt això d'experimentar!!!

    Família Sisquella Farrés

    ResponElimina
  2. Sana enveja! Esperem que ens ho expliqueu tot!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Si, els agrada experimentar al cole i a casa!!!!

    ResponElimina
  4. Hem passat una bona estona veient les fotos. El Ricard ha volgut passar ell les fotos, i hem trigat una miqueta, fins i tot quan en passava dues de cop tornava enrera per no perdre detall. M'ha explicat que van fer grups i que ell va anar amb la Pilar, de la Mireia. Van fer moltes coses: van abraçar arbres (i jo que em pensava que els volien aixecar!), van veure bolets (però no els van agafar), van veure un riu, un cuc,... I per si se m'havia oblidat de l'any passat la Mireia m'ha tornat a recordar perquè li diuen el parc dels Pinetons. Ah! I també van veure i agafar molta pinassa! Enriquint vocabulari, molt bé.

    No cal dir que el Ricard estava molt content d'anar d'excursió, i s'ho va passar molt bé.

    Marta.

    ResponElimina
  5. Antonio dice que le ha gustado mucho ir de excursión a ver bolets y jugar en el parque con sus amigos de la clase. Antonio.

    ResponElimina