20 de des. 2011

PROJECTE DELS CAVALLS

Al llarg d' aquest trimestre hem anat observant, manipulant, jugant i aprenent moltes coses dels cavalls amb tot el material(joguines, llibres, contes, pelis,.)que els vostres fills han anat portant a la classe en relació a aquest projecte que ells mateixos van decidir emprendre.
Aquí teinu un recull d' algunes activitats que hem anat fent:
De Collages



Per acabar, la setmana passada vam anar al Centre Hípic la Foixarda de Barcelona i vam comprovar que havíem après moltes coses. Primer vam fer la visita per les quadres per veure quants i quins tipus de cavalls en tenien, com i què mengen, els carruatges que porten, com un ferrrador li posa les ferradures i li treu algun unglot,... i el més emocionant de tot, poder viure l' experiència d'un genet montant en un poni.


4 comentaris:

  1. Caram!! quins genets que tenim!!! per les fotos es veu que us ho vau passar pipa!!

    Neus (mare Laia Sisquella)

    ResponElimina
  2. Quin dia més intens i quantes emocions!!!!

    Ja volia veure les fotos perquè la Mirlene va arribar cansadíssima. Aquest día, se'n va anar a dormir a les 6 de la tarda i la vam haver de despertar a les 7:30 del matí, 13 hores dormint!!!!. Vaig pensar que era ella la que havia agafat al poni, ja, ja, ja....

    Ana Lupe (mare Mirlene)

    ResponElimina
  3. Antonio dice que le gustaron mucho los caballos, sobre todo montar en el poni. Por cierto, no para de hablar de la "uña" del caballo, tenemos que verla para saber cómo es.

    Antonio, su hermano Pablo y Jesús.

    ResponElimina
  4. Ara ja sabem d'on ha sortit la palla dels àlbums que s'escampava per tota la casa. Us hem vist agafar-la.

    Hi ha hagut molts comentaris veient les fotos: que si cavall, que si poltre, que si poni; tots tenen quatre potes però no són iguals.

    Marta.

    ResponElimina