14 de març 2012

SORTIDA AL SUPERMERCAT

Fa ben poc vam fer una sortida a un supermercat del barri.

Prèviament i a la classe vam decidir què podríem anar a comprar per a fer un berenar saludable. També vam acordar què havíem de portar i qui portaria cada cosa. Ens vam organitzar en tres grups i a cada grup cada parella tenia un càrrec: els de fer la llista de la compra, els de portar el carro de la compra, els que portarien dels diners,…
Un cop al supermercat vam començar a fixar-nos en tots els productes que hi havien, en les etiquetes, fins i tot en els preus...Ens vam assegurar que tot el que hi havia a la llista ho haguéssim agafat i a l´hora d´anar a pagar cada grup es va fer càrrec de la seva compra.
Els treballadors del supermercat ens van rebre molt cordialment i ens van felicitar de tan bé que ho havíem fent.
Mireu i comproveu:






I a la tarda ......


BON PROFIT!!!

1 comentari:

  1. Quina organització! Fa goig veure'ls anar a comprar! I pensar que de vegades defujo d'anar a comprar amb els 3 meus, i vosaltres vau anar amb 26! Alguna cosa no rutlla! Qüestió de temps per planificar?

    El Ricard està molt content d'haver anat a comprar, de fet sempre ajuda a portar el carro. I el que més li va agradar és que van "pagar de veritat" i que anava amb el grup de la Mari.

    Marta.

    ResponElimina