16 de març 2012

RACÓ DEL SUPERMERCAT

Arrel de visitar un supermercat del barri hem començat a fer-ne a la classe el nostre propi amb productes que nosaltres mateixos hem anat portant de casa voluntàriament.

Gràcies per la vostra col.laboració!



COMPTEM!!!

Un dels treballs iniciats en aquest racó ha estat començar a comptar .
Quina feinada!!!



MENJAR SALUDABLE

També hem fet una tria del menjar saludable pel nostre cor. Per això hem retallat fotografies d' aliments i hem intentat posar-hi el nom.
Tot un èxit!!!



SEPAREM ELS PRODUCTES QUE SÓN IGUALS



JUGUEM!!!

3 comentaris:

  1. Últimament, moltes de les converses a l'hora de menjar giren al voltant de si un menjar és o no saludable, i de si va bé o no pel cor. Així i tot, quan hi ha verdura sempre se sent alguna queixa.

    Pel que fa als envasos, es pot dir que me'ls treia de les mans per portar-los a l'escola.

    És una activitat molt encertada.

    Marta.

    ResponElimina
  2. Queda clar que a la Laura M. li ha encantat aquesta activitat, no para d'organitzar supermercats a casa, comprar, pagar amb monedes que han fet de paper, dibuixar contes amb nenes que van al supermercat... i sobretot preparar apats que són saludables i van bé pel cor !

    Es impressionant!

    Mireia

    ResponElimina
  3. Ahir el Ricard em va portar al supermercat que va visitar amb l'escola. A mesura que ens anàvem apropant s'anava emocionant. Em va ensenyar per quin passadís va anar, el iogurt per beure que van comprar,... i sobretot, va voler comprar xocolata vermella, però no una qualsevol, sinó la que van comprar el dia del supermercat. I la va encertar! No se'ls pot enganyar amb qualsevol marca. Es veu que està boníssima.

    Marta.

    ResponElimina